top of page

Residential | Victorian Renovation

 

A family home with grand proportions in need of modernising without sacrificing the much-loved character. Untouched for many years, this house still had many original features in place which gently guided the design.

We worked on a full interior design package, from removing internal walls to open up several small rooms into a large kitchen that connects with the newly landscaped garden. We believe in connecting the interior with the exterior and designed a garden layout complementary to the interiors.

With a love of vintage and reclaimed pieces this project has included many interesting finds, juxtaposed against contemporary colours and artwork.

The resulting design is a personality filled, colourful family home with an appreciation of what has come before.

StudioJute_ 2web.jpg
StudioJute_web.jpg
StudioJute_ 4web.jpg
StudioJute_ 11web.jpg
shot 2.jpg
StudioJute_ 12web.jpg
StudioJute_ 13web.jpg
StudioJute_ 14web.jpg
bottom of page